Építőipari Mesterdíjat kaptak 2022-2023. évben

A Mesterdíj Alapítvány Kuratóriuma Építőipari Mesterdíjban részesíti az Alukonstrukt Építőipari, Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.-t az MVM DOME (BUDAPESTI MULTIFUNKCIONÁLIS CSARNOK) homlokzati szerkezeteinek gyártmánytervezési, gyártási és kivitelezési munkáiért. A díjat átveszi Ethleib Ádám és Székely Tamás

A Mesterdíj Alapítvány Kuratóriuma Építőipari Mesterdíjban részesíti az A-Híd Építő Zrt.-t a budapesti Lánchíd felújításának részeként a híd saruszerkezeteinek cseréje új, önszabályozó szerkezetekre kivitelezési munkáiért. A díjat átveszi Sal László és Lengyel Dávid.

A Mesterdíj Alapítvány Kuratóriuma Építőipari Mesterdíjban részesíti a Dömper Korlátolt felelőségű társaságot az M85 Gyorsforgalmi út Bécsi-dombi Alagút végleges szerkezetének tervezési és kivitelezési munkáiért. A díjat átveszi Kádár Ottó projektigazgató és Kerékgyártó Attila projektvezető.

Építőipari Mesterdíjat kaptak 2023 évben

A Mesterdíj Alapítvány Kuratóriuma Építőipari Mesterdíjban részesíti a Magyar Építő Zártkörűen működő részvénytársaságot a Budapesti Nyugati Pályaudvar tetőszerkezetének felújítása gyártási és és kivitelezési munkáinak kiváló minőségéért. A díjat átveszi Szikszai Zoltán vezérigazgató és Dávid András létesítményi főmérnök.

Építőipari Mesterdíjat kaptak 2020 -2021 években

Lista letöltése

Építőipari Mesterdíjat kaptak 2019. évben

Lista letöltése

Az Építőipari Mesterdíjban részesültek teljes jegyzéke (letölthető)

Díjazottak letöltése